10è torneig David Cañón : 18 de juny 2022. Final de temporada 2021-22.


Un any més el CP Caldes celebrem el Torneig David Cañón!

Tanquem la temporada amb 2 equips Pre-bemjamins (B i C) del tot consolidats a la lliga Comarcal Gironina, el Pre-benjamí A com a brillant segon classificat a la Lliga Plata Girona, fent una gran temporada i amb una gran progressió. El Benjamí B, acabant la lliga regular Plata en segona posició del seu grup i les finals a onzena, el Benjamí A com a quarts classificats finals en Lliga Plata, fent també una grandíssima temporada, els Alevins en 3a posició del seu grup a la Copa Federació, amb gran esforç i millora continuada.

Els Juvenils, a un punt de jugar les finals de la Copa Catalana després d’assolir el segon lloc del seu grup amb un final de temporada explosiu, i amb l’equip de 3a Catalana a només un punt de l’opció a poder disputar la promoció per pujar a 2a catalana la temporada vinent. I amb tot això, una Escoleta molt sòlida amb participació en el Joan Petit i ajudes constants als Prebenjamins i amb una projecció increïble! I de postres, hem iniciat amb gran èxit el Patinatge per Adults! Amb uns/es alumnes fantàstics/es i totalment entregats/es i amb moltes ganes de passar-ho bé!

Acabem una temporada molt complicada, marcada per un inici encara més complicat per a la situació de pandèmia viscuda… però amb la sensació d’haver fet les coses el millor que hem pogut i el que és més important, amb la família del CP Caldes de Malavella molt més gran i il·lusionada del que era a principi de temporada.

Seguim! Un, dos, tres, Caldes… oeeh!

 

HORARIS dels PARTITS: 18/06/22

10:00h: Pre-Benjamí C/B – CH Palafrugell
11:00h: Benjamí B – CP Taradell
12:00h: Pre-Benjamí A – HC Salt
13:00h: Benjamí A – HC Salt Fem 11
16:00h: Escoleta – H Figueres
17:00h: Aleví – CP Tordera
18:00h: Juvenil – CP Tordera
19:00h: 3a Catalana – CP Tordera