Història


Club Patí Caldes de Malavella

El Club Patí Caldes és refundat el setembre de 2004 per una sèrie de pares que tenien ganes que els seus fills practiquessin un esport, i un d’especial, el Hoquei Patins.
Dins d’aquestes primeres intencions no s’incloïa el patinatge artístic tot i que molt ràpidament s’hi va afegir, i va passar a formar-ne part molt activament essent, al principi, la principal activitat en nombre de participants.

Les ganes d’aquests pares, la seguretat del recolzament de l’ajuntament, la bona acollida per altres pares, la col·laboració d’altres clubs, el clar recolzament per part de la Federació Catalana de Patinatge i els diferents suports que varen anar rebent, va acabar de decidir a favor de la creació d’un club dedicat al món dels patins.

En els primers dies es van fer indagacions per part d’aquests pares i per part de l’ajuntament i es va arribar a trobar informació de l'antic Club Patí Caldes, fundat a finals dels anys 80 i que en teoria havia desaparegut, però la sorpresa va ser grossa quan es va descobrir que el club, per un error burocràtic, no havia estat donat de baixa, cosa que es va aprofitar per estalviar molta paperassa, i, gràcies a l’antiga junta, es va poder refundar el club.

Unes primeres reunions amb l’ajuntament per un costat i unes altres amb pares interessats varen donar els primers fruïts, i es va aconseguir formar la primera junta.ç

Els primers contactes amb la Federació Catalana de Patinatge a Girona, van ser del tot encoratjadors, i també cal destacar la col·laboració dels clubs veïns, el C.H. Girona, el S.H.U.M. Massanet, i el F.O. Cassanenc, que ens van oferir en tot moment el seu suport i col·laboració.

I així a mitjans de setembre de 2004 es reparteixen les primeres butlletes d’inscripció i es comencen a apuntar els primers/es nens/es per tal de iniciar l’activitat a principis d’octubre de 2004.