Recordant en David


David Cañón, no t'oblidarem!

Trofeu David Cañon 2017 Caldes de Malavella hoquei patinsUna tràgica notícia ha tacat de negre els colors del Club Patí Caldes. Un nus a l'estómac que ens serà difícil de desfer. Sabíem que aquesta temporada no estaries tant amb nosaltres, la feina no et permetia continuar amb els entrenaments, però no acceptem no veure’t més.

Amb nosaltres comparties la teva passió per l’Hoquei Patins però l’altra teva passió ens ha fet orfes de tu.

Recordo encara el dia que en Francesc ens va presentar al Polivalent i d’això en fa sis anys! Resulta que passaves amb el cotxe i vas veure el cartell del Club Patí Caldes. Et vas presentar i vas demanar que volies entrar en el Club. T'oferies a entrenar els nens sense cap condició econòmica, només volies continuar amb l’Hoquei.

Recordo quan el Club Patí Caldes trontollava i volíem tirar la tovallola, i ens vas ajudar a mantenir-lo i si avui som el que som, és gràcies a tu, David.

Recordo quan celebràvem els teus aniversaris i feies venir als teus pares i ens preparàveu un bon berenar.

Recordo quan les mames et volíem buscar xicota (un noi tan guapo i tan trempat!) però tu ens vas portar la teva des de Sant Feliu de Codines, l’Emma Roca. L'Emma, que ràpidament va entrar a formar part de la gran família del nostre Club, com a amiga i com a entrenadora per compartir-ho tot amb tu, i que ara no sabrem com consolar.

Recordo la teva paciència amb els pares, sempre em deies: “Tranquil·la, a casa meva tenim experiència en tot això”, i realment era així. Els teus pares havien format part de la Junta del Sant Feliu de Codines i sempre els hi demanaves consell.

Recordo la teva paciència amb els nens, sempre em deies: “ Són nens i s’ho han de passar bé jugant”, i realment era així.

Aquí vas poder compaginar les teves dues passions. No sé què et va arrelar al nostre Club, potser el fet de compartir els colors del teu equip, el Sant Feliu de Codines, potser la teva manera de ser: responsable, constant, sincer, just, coherent, bona persona,estimaves i et feies estimar,..., o potser perquè aquí hi vas trobar bons amics, ja que encara que el vincle fos l’hoquei, vas establir una bona amistat amb tothom. Sempre intentaves, amb bones paraules, trobar una solució a tot. Vas estar sempre amb nosaltres, tant en els bons moments com en els dolents, mai ens vas deixar tirats i mira que vas aguantar de tot!.

Ara que havíem fet realitat el nostre somni de tenir el pavelló tancat, ara que ja no t'haguessis constipat amb el vent fred i humit que aguantaves tots els hiverns, ara et prometo que farem el possible per mantenir aquest Club, que ja també era ben teu, com a tu t’hagués agradat.

Voldria poder consolar els nostres nens
tal com feies tu quan queien amb els patins.
Voldria tenir la teva paciència
per suportar aquest dolor.
Voldria tenir el teu coratge
per poder consolar a l’Emma i a la teva família.
Voldria tenir la teva serenor
per poder fer entendre a tothom
que sempre estaràs amb nosaltres.

Els nostres nens han perdut molt més que un entrenador, han perdut un gran amic i un referent com a persona, perquè si alguna cosa et feia diferent era el teu tarannà.

Gràcies David per haver compartit part del teu temps i de la teva vida amb nosaltres i els nostres fills i moltes gràcies per haver ensenyat als nostres fills a estimar l’hoquei patins més enllà de la competitivitat, amb respecte, constància i treball en equip.

DAVID, NO T’OBLIDAREM. El teu record perdurarà en nosaltres per sempre més.

Anna Macias i tot el Club Patí Caldes de Caldes de Malavella