#Tambévolemjugar, el vídeo d’un equip femení que revoluciona les xarxes


Els clubs d’hoquei patins se sumen a la campanya viral cap al 29 d’abril

Font: fosbury.cat

Aquest dijous 4 d’abril un vídeo esportiu ha començat a ser viral a les xarxes socials

 

Un equip d’hoquei patins femení es prepara al vestidor i surt a la pista per aturar un partit masculí davant la sorpresa del públic que omple les grades del pavelló. A mitja pista despleguen una pancarta i fan una denúncia contundent: el club vol tancar la secció femenina i elles reivindiquen el dret de seguir jugant. El públic reacciona amb aplaudiments  i les jugadores celebren l’acció de nou als vestidors amb un sonor: “ho hem petat!“. Si encara no l’heu vist, us recomanem que el veieu a continuació:

 

El vídeo ha estat compartit per la majoria de clubs d’hoquei del país, per la Federació Catalana de Patinatge, per la UFEC i per diversos periodistes esportius i ràpidament ha comptat amb centenars de comparticions a les xarxes socials, entre missatges de suport i d’indignació. Alguna gent ha intentat esbrinar de quin equip es tractava i de ben segur que no se n’han sortit quan han intentat reconèixer l’equipació de les jugadores. I és que el seu equip, senzillament, no és real.

El vídeo llançat amb l’etiqueta #Tambévolemjugar és una encertada campanya viral amb unes protagonistes que ben aviat ompliran d’hoquei les cases d’arreu del país. Totes elles són les actrius que tindran un pes central en la nova sèrie que TV3 estrenarà en horari de prime-time el proper 29 d’abril si no hi ha cap canvi de programació de darrera hora.

Durant 2 mesos i mig la producció de Brutal Mèdia ha rodat els tretze capítols que conformaran la primera temporada de la sèrie que oficiosament s’ha conegut fins ara com “Les de l’hoquei”. De fet, no ha estat fins la setmana passada que l’equip de rodatge ha enllestit les gravacions a Palau de Plegamans, la localitat que dona vida a un poble fictici on les jugadores d’un equip d’hoquei patins compartiran mil i una experiències amb els seus amics i les seves famílies.

La nova sèrie de TV3 neix amb la complicitat de tots els agents de l’hoquei patins a Catalunya i promet ser un autèntic revulsiu per a la pràctica d’aquest esport arreu del país. Una conjunció d’històries vinculades al pavelló que convertirà les actrius en jugadores referents per a tots els seguidors de la sèrie: seran, sens dubte, “imparables“.