El C.P. Caldes de Malavella participem a la Lligueta “Stick Content” d’en Joan Petit


El C.P. Caldes de Malavella hem estat convidats a jugar la primera Lligueta “Stick Content” d’en Joan Petit, organitzat per la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer i el CP BLANES ATLÈTIC

CALENDARI-lliga-stickContent-19

 

Els 3 principals objectius d’aquesta lligueta d’hoquei patins de base són els següents:

1. Donat que moltes de les competicions de base de la Territorial de Girona acaben a principi de maig, la organització d’aquesta lligueta pretén que els equips participants puguin arribar a fi de temporada competint d’una forma mitjanament organitzada i seriosa, sense que suposi una alta despesa econòmica pels clubs i participants.

2. Que el club organitzador CP BLANES ATLÈTIC i la FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT – NENS AMB CÀNCER estableixin un primer vincle de col·laboració, amb l’objectiu de la organització el 2020 de la 20a FESTA-TORNEIG JOAN PETIT a Blanes. Els ingressos obtinguts amb la organització d’aquesta lligueta s’inclouran en el balanç final de la Festa- Torneig Joan Petit 2020.

3. Que, per una part, els jugadors que van prendre part i gaudir d’alguna Festa-Torneig Joan Petit i ja no ho poden tornar a fer per qüestions d’edat, puguin continuar contribuint amb la Fundació, rebent, promovent i divulgant els valors de solidaritat a travès de l’esport. I, per altra banda, s’hi puguin sumar tots aquells nens que per qualsevol motiu no ho van poder fer abans i tenen la «espineta» clavada.

 

PRESENTACIÓ

«El càncer és un rival molt dur, perquè fa trampes!». Aquesta frase la va pronunciar en Joan Torner a Voltregà en el seu discurs a la cloenda de la Festa-Torneig Joan Petit 2014 davant de quasi tres-cents il·lusionats Joans Petits, conscients que havien estat protagonistes principals d’un fet molt gran. Però com tothom sap, a l’esport i la vida, les trampes mai acaben portant enlloc, i el joc net, l’esforç i la constància són el millor camí per assolir l’èxit.

Ha passat el temps, i aquells Joan Petits -i els de totes les altres edicions de la Festa- Torneig Joan Petit- han crescut. Molts d’ells continuen fent allò que tant els hi agrada: jugar a hoquei patins. Però amb la diferència que ara, a més de posar en pràctica aquells valors de treball d’equip, superació davant les adversitats, esportivitat i solidaritat que van aprendre, també els hi agrada competir, superar-se i guanyar. I tot aquest potencial no es pot deixar perdre. Arriba el moment de plantar cara seriosament al maleit càncer infantil. Estem preparats, i ho farem sense descans, amb les nostres millors armes… I guanyarem! Els Joans Petits ho faran, per ells, i també per aquells que han tingut que abandonar aquest partit per anar a jugar el seu, i per aquells que ni tant sols han tingut l’oportunitat d’intentar-ho. Volem lluitar i guanyar, no podem evitar-ho, és el nostre esperit, és l’Esperit Joan Petit.