Reflexions pandèmiques…


Vam començar el 2020 en mig d'una temporada que pintava increïble, amb tots els equips donant-ho tot, amb resultats espectaculars i a les portes de jugar a categories superiors. Els més petits, super-enganxats a l'hoquei després de la visita a Can Barça... Els objectius de la temporada s'estaven complint amb escreix... El mes de març es va aturar tot.

Tota l'embranzida que havíem aconseguit, es va aturar en sec. Molts mesos tancats, sense entrenar, i després, normes, moltes normes, algunes coherents, d'altres no tant. Ha estat un any molt complicat per a tots.

Des de l'equip tècnic hem hagut de renunciar al nostre projecte, a la nostra filosofia, als nostres mitjans i objectius. Teníem la fórmula, que ja havíem aplicat les darreres temporades i sobretot la 19-20, i havia funcionat. Ara ens trobem amb la situació d'incertesa que es troba tot el mon i en tots els àmbits. Caldrà esperar. Tenir paciència. Suplir les nostres ganes d'ensenyar amb l'esforç d'adaptació constant del que ens permetin fer. Sempre passant per davant la salut de tots.

Vull agrair molt l'esforç de tos els entrenadors/es i monitors/es del club, que han estat sols amb els nostres fills/es i han sabut en tot moment portar a la perfecció la situació: entrenaments limitats, difícils, amb estats d'ànim complexes i amb un garbuix d'emocions gens fàcils de gestionar. I com no, als pares i mares per la comprensió i a la junta per la paciència.

Però sobretot, per sobre de tot, als nostres jugadors i jugadores, que en tot moment han sabut entendre la penosa situació, s'hi han adaptat i han acceptat tot el que hem pogut fer. Sou uns campions i tornarem a agafar força, tornarem a jugar, no en dubteu!

Bon any 2021 a tots/es!

 

Carles Carreras
Dir. Tècnic Esportiu CP Caldes de Malavella
31/12/2020