Estiu 2017: 1er Campus Tecnificació Hoquei Patins a Caldes de Malavella

Campus hoquei patins 2017 Caldes de Malavella

Aquest estiu tindrem el Primer Campus de Tecnificació d’Hoquei Patins a Caldes de Malavella.
Del 26 de juny al 4 d’agost.

 

DIES DE REALITZACIÓ, TORNS:

Torn 1: del dilluns 26 al divendres 30 de juny.

Torn 2: del dilluns 3 al divendres 7 de juliol.

Torn 3: del dilluns 17 al divendres 21 de juliol.

Torn 4: del dilluns 24 al divendres 28 de juliol

Torn 5: del dilluns 31 de juliol al divendres 4 d’agost.

Dels 5 als 15 anys.

 

Benvinguts a la 1a Edició del Campus de Tecnificació d’Hoquei Patins Caldes. Aquest és un projecte que intenta donar continuïtat i projecció a aquesta modalitat del patinatge i de l’hoquei patins.

L’organització i els monitors, d’una qualificació reconeguda i amb una dedicació individualitzada, fan d’aquest campus una estada inoblidable, on els objectius principals són la millora i perfeccionament dels fonaments tècnics i tàctics i la formació humana que permet la convivència durant la estada entre nosaltres. Es tracta d’un campus en el qual es podran inscriure tant nois com noies i això permetrà millorar el nivell dels jugadors/es, tant en l’aspecte esportiu com de convivència augmentant així, les possibilitats d’aprenentatge.

VISITES DE CRACKS “OK LLIGA”

Durant el campus el ens visitaran cracks d’Ok lliga com: Gerard Cusachs (CP Vilafranca), Gaby Cairo (FC Barcelona i Sel. Argentina), Albert Daniel (C.H Girona), entre d’altres.

 

COORDINADOR I ENTRENADOR

Cristian Càliz, actual jugador, entrenador i coordinador al C.P. CALDES. Entrenador federat, amb gran experiència i gran reconeixement al món de l’Hoquei Patins.

ENTRENADORS I MONITORS

Miguel González, actual porter, entrenador al C.P. CALDES i entrenador al C.H. Banyoles. Amb gran ex- periència i gran recorregut al món de l’Hoquei Patins. (Especialitat porter).

Adrià Codina, actual entrenador al C.P. CALDES i jugador del F.D. Cassanenc a la 1aCatalana. Entrenador federat, amb una gran experiència al món de l’Hoquei Patins.

 

A part dels entrenadors, hi haurà els monitors auxiliars necessaris segons el nombre de participants inscrits durant l’estància al Campus.

 

Tota la informació aquí:

Triptic-web