Els nostres Alevins, a les eliminatòries per jugar a Preferent

Alevins Club Patí Caldes a Classificatories de Preferent

El nostre equip aleví ha aconseguit la segona posició del Grup de la primera Fase del campionat, i ara ja toca l’eliminatòria per accedir a la fase Preferent, amb la presència dels millors equips catalans, com el FC. Barcelona, Igualada, Voltregà, Vic… tots referents de l’hoquei català.

L’eliminatòria es juga a dos partits. L’anada es celebrarà el proper 1 de desembre a les 18h al Pavelló Poliesportiu de Caldes de Malavella, i el partit de tornada, el cap de setmana del 15 i 16 de desembre a pista contrària. El rival és el Palau de Plegamans, un club amb molta solera de base, amb varis equips campions de Catalunya en vàries ocasions, i amb ni més ni menys que amb 10 equips de la seva base classificats per a jugar les lligues Preferents de diferentes categories. En aquesta ocasió, el seu Aleví A s’enfrontarà al nostre equip.

Desitgem molta sort a l’Arnau, la Dana, Jofre, Marc, Ivan, Albert, Jordi, Roger, Narayan i a en Carles i la resta del equip tècnic, tots partícips d’aquest gran èxit pel Club Patí Caldes de Malavella!