TECNIFICACIONS ESTADES ESTIU #OKMOM2019


En l’hoquei patins, com en la majoria dels àmbits no només esportius, sinó vitals, la millora continua no té límits. I aquí ens volem instal·lar. Tecnificar, millorar el procés d’aprenentatge i la personalització d’aquest, així com apostar per la precisió.

No avancem si no millorem, no aprenem si no corregim. Sessions de 120 minuts en les que pretenem que et diverteixis, que aprenguis d'una forma diferent i que surtis reforçat de tots aquells aspectes desenvolupats en la sessió. I tot això, amb els millors professionals.

Et presentem la proposta de tecnificacions d’estiu, incloses en les estades #OKMOM, que es duran a terme al pavelló municipal de Maçanet de la Selva, entre el proper 1 i 6 de juliol vinent.

El detall d’aquestes és el següent:

 

SESSIÓ 1

Data: dilluns, 1 de juliol
Hora: de 16.30 h a 18.30 h.

Formador responsable:

 1. Fernando Pujalte (ex entrenador CP Vic, FC Barcelona, entre d’altres equips, i actual entrenador del CH Sant Just, recent ascendit a l’OK lliga plata)
 2. Carles Grau (ex porter del FC Porto i proper porter del HC Deportivo Liceo)

Objectiu de la sessió: Treball de motor de joc

 

SESSIÓ 2

Data: dimarts, 2 de juliol
Hora: de 9.30 h a 11.30 h.

Formador responsable: Jordi Boada (actual seleccionador espanyol sub’17 i proper entrenador de l’OK lliga femení del CP Manlleu)

Objectiu de la sessió: Treball de l’1x0 i l’1x1

 

SESSIÓ 3

Data: dimecres, 3 de juliol
Hora: de 16.30 h a 18.30 h.

Formador responsable: Ricard Ares (Ex entrenador del CP Voltregà, experimentat formador de base i actual seleccionador espanyol femení)

Objectiu de la sessió: Treball del 2x1 i el 2x2

 

SESSIÓ 4

Data: dijous, 4 de juliol
Hora: de 9.30 h a 11.30 h.

Formador responsable:

1. Quim Puigvert (entrenador del ERG Iserlhon femení d’Alemania i seleccionador absolut alemany femení)

2. Maren Wichardt (jugadora del ERG Iserlhon d’Alemania i de la selecció absoluta alemana)

Objectiu de la sessió: Treball del 3x2 i el 3x3

 

SESSIÓ 5

Data: divendres, 5 de juliol
Hora: de 9.30 h a 11.30 h.

Formador responsable: Xavier Bosch (Entrenador nacional, responsable de tecnificació de la federació de Girona, responsable de formació de la Federació Catalana i experimentat formador de base)

Objectiu de la sessió: Treball del 4x3, 4x4 i motor de joc

 

SESSIÓ 6

Data: dissabte, 6 de juliol
Hora: de 9.00 h a 11.00 h.

Formador responsable: Carla Giudici (Ex jugadora del CP Voltregà femení i la selecció espanyola, amb diferents títols europeus i estatals al seu palmarès)

Objectiu de la sessió: Treball general de conceptes

 

QUÈ INCLOU EL PREU

 • -  Assegurança esportiva per a cada participant
 • -  Roba tècnica d’entrenament (1 samarreta + 1 pantalons + 1 joc de mitgetes)
 • -  Assessorament tècnic al formador responsable de l’equip, a qui se li permet l’accés a totes les tecnificacions (el formador no paga inscripció)
 • -  Assistència a les conferències de les estades:

o Pep Marí (psicòleg de l’esport), sota el títol “Ser només pares”, teatre la Societat de Maçanet de la Selva, dissabte 29 de juny a les 11.00 hores.

o Carla Giudicci (ex jugadora i pionera en l’hoquei patins femení), sota el títol “Dones rebelds sobre rodes” teatre la Societat de Maçanet de la Selva, dissabte 6 de juliol a les 12.00 hores.

- El dinar final d’estades (dissabte a les 14.00 hores) està també inclòs en el preu per participant inscrit. Els pares que desitgin assistir-hi, podran adquirir els tiquets el primer dia de tecnificació, a un preu de 15 € per persona.

INSCRIPCIÓ


  El pagament del cost de la inscripció, es formularà el primer dia de la tecnificació (dilluns, 1 de juliol)

  Consideracions generals.

  Amb la inscripció està acceptant els següents termes i condicions
  Com a pare/mare/tutor autoritza el seu fill/a a participar a les estades OKMoM. Autoritza a la direcció de MoM, en cas de màxima urgència i amb el consentiment i prescripció mèdica, a prendre les decisions medicoquirúrgiques necessàries, si ha estat impossible la seva localització.

  Cessió de drets d'imatge
  Amb l'objectiu de promocionar l’hoquei i millorar la qualitat a l’esport, autoritzo expressament la gravació total o parcial (en fotografia, vídeo o qualsevol altre format gràfic o audiovisual) de la imatge del participant en les activitats ofertades per Move Our Minds 2019 S.L. així com el tractament i / o cessió de les imatges dels jugadors menors per poder utilitzar-les en els mitjans de difusió presents i futurs que pugui disposar Move Our Minds S.L. ja siguin propis o de col·laboradors externs (pàgina web, revistes, presentacions, campanyes, tecnificacions, formacions, conferències, especials de premsa esportiva, xarxes socials, etc.), en les quals es respectaran al màxim tots els drets dels participants, especialment el dret a la intimitat i la protecció de dades, ambdues reconegudes a la Constitució Espanyola en el seu article 18 i regulades per la Llei Orgànica 1/1982 del 5 de maig de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei Orgànica 03/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, així com a la Llei Orgànica 1/1996 del 15 de gener de Protecció Jurídica del Menor, de modificació parcial del Codi Civil i de la Llei d'Enjudiciament Civil.

  Política de privacitat
  Identificació
  Titular: Move Our Minds 2019 S.L. (d'ara endavant, 'MoM')
  Domicili social: C/ Anselm Clavé 27, 2n, 17430 Santa Coloma de Farners (Girona)
  N.I.F.: B55344667
  E-mail: info@moveourminds.com
  Informació i consentiment
  De conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d'ara endavant, 'LOPD'), i tenint present el Reglament UE 679/2015 de Protecció de Dades, mitjançant l'acceptació de la present Política de privacitat l'Usuari (d'ara endavant, l'“Usuari”) presta el seu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les dades personals recaptades a través del Lloc web moveourminds.com (d'ara endavant, el “Lloc web”) siguin inclosos en un fitxer titularitat de MoM degudament inscrit davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, i respecte del que es garanteix que han estat aplicades les mesures de seguretat, tant organitzatives com a tècniques, requerides pel Reial decret 1720/2007 (d'ara endavant, 'RLOPD').